Tällä sivulta löydät tietoa ajankohtaisista tapahtumistamme.
Klikkaamalla tapahtumaa löydät lisätietoa tapahtumaan liittyen.

to
kesä 4 @ 4:00 pm – 8:00 pm

Kotiseututalo Simola ja sen pihapiiri tarvitsevat kunnostusta (mm. julkisivun maalin poistoa ja maalausta, aitan suoristamista, maalin poistoa sisätiloissa, ikkunan pesua, muita pieniä maalaus- ja huoltotöitä). Tämän vuoksi järjestämme talkoot. Työvälineet tulevat Leivonmäki-Seuralta.

Talkoolaisille on tarjolla pullakahvit (sään salliessa myös muurikkalettuja) ja kodassa makkaranpaistoa.

Huolehdimme yhdessä turvaväleistä ja tietenkään flunssaisena ei saa tulla paikalle.

la
kesä 6 @ 9:00 am

ti
kesä 9 @ 4:00 pm – 8:00 pm

to
kesä 11 @ 4:00 pm – 8:00 pm

la
kesä 13 @ 9:00 am

heinä
ke
Kyläkisailuilta
heinä 22 @ 6:00 pm

On vielä kovin epävarmaa voimmeko järjestää kyläkisailuiltaa Leivonmäen urheilukentällä.
Lisää tietoa myöhemmin!