Tällä sivulta löydät tietoa ajankohtaisista tapahtumistamme.
Klikkaamalla tapahtumaa löydät lisätietoa tapahtumaan liittyen.

pe
Kirppis ja avoimet ovet Simolassa @ Kotiseututalo Simola
heinä 17 @ 10:00 am – 2:00 pm

Tervetuloa kirppistelemään!

18.-19.7.2020 klo 10-14 Kotiseututalo Simolan pihapiiri muuttuu pihakirppikseksi. Kaikki halukkaat voivat tulla myymään tavaroitaan tai tekemään löytöjä. Tapahtuman aikana Kotiseututalo Simolassa on avoimet ovet ja Leivonmäki-Seura pitää kahviota.
HUOM! Säävaraus eli huonolla kelillä tapahtumaa ei pidetä.

Käytännön asioita:
* Myyjät voivat tuoda omat pöydät tai muut vastaavat. Pöytiä voi myös vuokrata Leivonmäki-Seuralta 5€/pöytä. Pöytiä rajoitetusti.
* Myyntipaikan voi itse valita pihapiiristä myyntipäivänä, ei etukäteisvarauksia
* Myyntipaikat ovat ilmaisia.
* Simolan parkkipaikat ovat tapahtuman aikana varattu vain tavaroiden purkua ja lastausta varten.
* Autot pysäköidään tien varteen.

Lisätiedot:
p. 0509126995 tai Leivonmäki-Seura facebook

la
Kirppis ja avoimet ovet Simolassa @ Kotiseututalo Simola
heinä 18 @ 10:00 am – 2:00 pm

Tervetuloa kirppistelemään!

HUOM! Säävaraus eli huonolla kelillä tapahtumaa ei pidetä.

Käytännön asioita:
* Myyntipaikat ovat ilmaisia.
* Autot pysäköidään tien varteen.

Lisätiedot:
p. 0509126995 tai Leivonmäki-Seura facebook

ke
Kyläkisailuilta
heinä 22 @ 6:00 pm

On vielä kovin epävarmaa voimmeko järjestää kyläkisailuiltaa Leivonmäen urheilukentällä.
Lisää tietoa myöhemmin!

to
Eva Vikman laulaa ja laulattaa Simolassa @ Kotiseututalo Simola
heinä 23 @ 7:00 pm

Tervetuloa Leivonmäki-viikon musiikki-iltaan Kotiseututalo Simolaan
torstaina 23.7.2020 klo 19.00.
Ihana Eva Vikman esittää omaa ohjelmistoaan sekä laulattaa yhteislauluja Sinikka Lahden säestyksellä.
Ulkoilmatapahtuma (sateella sisällä), Leivonmäki-seuran kahvio.
Vapaa pääsy!